Δωρεάν μεταφορικά με αγορές από 100€ 

Ενδύματα Εργασίας WorkMarket

Τηλέφωνο Παραγγελιών
2310553720
Δευ-Τετ: 09:00-18:00
Τρι-Πεμ-Παρ: 09:00-20:30
Σαβ 10:00-14:30

Όροι Χρήσης

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται

  • με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας ή πληρωμή με VISA & PAY PAL.
  • με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες από 100€ και άνω, δωρεάν μεταφορά εντός Ελλάδος με courier.

Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με courier.

Παραγγλίες (με τιμολόγιο) από Νησιά του Αιγαίου που ισχύει καθεστός μειωμένου ΦΠΑ, κατά την τιμολόγηση θα ληφθεί υπ' όψιν ο μειωμένος ΦΠΑ.

Αποστολές εκτός Ελλάδος επιβαρύνονται με διαφορετικό κόστος και πριν την παραγγελία πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος αποστολής.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μόνο τηλεφωνικά και μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το προϊόν.

Επιστροφή Προϊόντων

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εγγυημένα για την άριστη ποιότητα τους. Εαν νομίζετε όμως δεν σας ικανοποιούν μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν μέσα σε 30 ημέρες από την παραλαβή του.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Θα πρέπει να επιστραφεί με την συσκευασία του στην κατάσταση κατά την οποία αγοράσθηκε.

Σε περίπτωση παραγγελίας με λογότυπο, το αντίτιμο της παραγγελίας προκαταβάλεται και καμμία επιστροφή στα είδη με λογότυπο δεν γίνεται δεκτή, παρά μόνο σε λάθος που οφείλεται αποδεδειγμένα στην επιχείρησή μας.

Αναλαμβάνουμε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος όταν αυτό είναι ελαττωματικό ή διαφέρει από αυτό που παραγγείλατε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εσάς.

Τρόποι πληρωμής

Με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα:

Στην διαδικασία αυτή, η workmarket δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η workmarket δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο της workmarket.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με Paypal:

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

Με αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας):

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας.